Restaurant Casa Verde Videle

Restaurantul pensiunii Casa Verde va ofera intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare rafinate din bucataria cu specific romanesc si international, pregatite pentru dumneavoastra de specialisti in arta culinara. Preparatele culinare oferite oaspetilor pensiunii Casa Verde sunt intotdeauna proaspete, de calitate si preparate cu multa grija.

Barul restaurantului pune la dispozitia clientilor felurite sortimente de bauturi alcoolice si racoritoare. Vinurile fin alese din podgoriile nationale si internationale incadreaza perfect preparatele culinare cu specific national sau international oferite de bucataria noastra.

In zilele toride sau in serile calde de vara va puteti destinde pe terasa restaurantului intr-o ambianta intima dar revigoranta si racoritoare unde se pot organiza petreceri sau diferite evenimente.

Despre noi

Pensiunea Casa Verde, clasificata la 3 stele, este situata in zona centrala a orasului Videle, judetul Teleorman, la cateva minute de mers pe jos de majoritatea obietivelor importante din oras.

Distanta fata de Bucuresti este de aproximativ 70 km cu masina si circa 50 km pe calea ferata. Construita pentru a oferi caldura, liniste si intimitate, Pensiunea Casa Verde Videle va pune la dispozitie camere spatioase si confortabile cu un design personalizat si mobilier nou, dotate cu grupuri sanitare, televizoare, minibaruri, internet wireless gratuit, un restaurant, si o terasa.

mehr aufnehmen