Unde suntem

Pensiunea Casa Verde beneficieaza de o amplasare favorabila in centrul orasului Videle, judetul Teleorman, la cateva minute de mers pe jos de majoritatea obietivelor importante din oras.

Distanta fata de Bucuresti de 70 km cu masina, circa 50 km pe calea ferata si 50 km fata de municipiul Alexandria, oraşul Videle, se află situat, din punct de vedere fizico-geografic, în partea central-sudica a Câmpiei Române, în subunitatea Găvanu-Burdea, acest teritoriu administrativ aflându-se la contactul unor artere de circulaţie importante pentru judeţul Teleorman.

Cazare in Videle

Cazare in Videle, Teleorman

Fie ca vorbim de un sfarsit de saptamana, o deplasare in interes de serviciul sau evenimentul mult asteptat, Pensiunea Casa Verde din Videle, Teleorman va ofera un spatiu ideal pentru petrecere, relaxare si refacere.

Afla mai multe

Restaurant in Videle

Restaurant in Videle, Teleorman

Va oferim intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare din bucataria cu specific romanesc si international, pregatite pentru dumneavoastra de specialisti in arta culinara.
Gustati diferenta!

Afla mai multe

Organizare evenimente

Organizare evenimente in Videle, Teleorman

Organizarea unui eveniment presupune efort si mult timp alocat pregatirilor. Specialistii nostrii vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, asigurandu-va tot sprijinul necesar organizarii evenimentului.

Afla mai multe